Доставка и плащане

  • Доставки – цена и срок

Доставките за цялата страна се извършват с куриерски фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ. Заплащането на поръчаните стоки е чрез наложен платеж при получаването им или чрез банков трансфер. При избор на метод за плащане чрез банков трансфер, поръчките се изпращат след потвърждение на постъпилите плащания. Заплаща се само сумата на поръчката, а доставката се заплаща на място при получаване според тарифите на избрания куриер. Опционално можем да добавим към Вашите поръчки преглед преди плащане, SMS известяване, точен час или часови диапазон за получаване на доставка. Доставките се изпращат до офис на избраната куриерка фирма или до подочен адрес.

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина  www.sat.bg  е два работни дни.

Срокът се удължава с дните за производство или доставка, ако стоката не е налична на склад. Клиента се уведомява за удължаване на срока по телефон или e-mail. 

  • Методи  на плащане

Плащане с наложен платеж

При плащане с  "наложен платеж" клиентът заплаща дължимата сума при получаване на своята пратка. 

Плащане чрез банков трансфер

При избор на начин на плащане „банков трандфер”, след като клиентът направи поръчка, се генерира оферта с номер. Клиентът извършва банков превод по сметка на Пасат Антени ООД, като цитира номера на офертата като основание за превода. Валидността на офертата е пет работни дни.

                        Стоката се изпраща след получаването на сумата в банковата ни сметка:                                                                                                                              

IBAN: BG97UBBS 8888 1000 654 531

BIC: UBBBGSF

ОББ АД

  •  Допълнителна информация за чуждестранни клиенти

Клиентите извън България носят отговорност за всички вносни мита, квоти, разрешителни, ограничения на продукти  и други местни изисквания. Препоръчваме Ви да проверите най-новите, приложими изискванията на местното законодателство, преди да направите поръчка.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки