Връщане и замяна

Гаранционни условия

При доставката клиентът получава гаранционна карта за закупения от него артикул, която дава информация за гаранционния срок и сервиза.

Транспортните разходи за гаранционната и извънгаранционната поддръжка на стоките са за сметка на клиента.

Рекламации и връщане на стока

Клиентът има право да замени или върне закупена от него стока от интернет магазина www.sat.bg в срок от 14 работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. 

В случай на връщане или замяна на стока от страна на клиента, той е длъжен да ни уведоми на телефон 0350 6 3911, по имейл [email protected] или формата за контакт и да посочи номера на поръчката, фактурата или гаранционната карта при покупка на стоката.

Пасат Антени ООД посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 9:00 - 17:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 14 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки