За нас

Компанията ни е  създадена през 1993 г. с основен предмет на дейност производство на сателитни антени. За кратко време разработихме и патентовахме собствена технология за производство на параболични сателитни антени. Първата сателитна антена с диаметър 220 см е произведена същата година и печели много добри позиции на местния пазар. Хиляди бройки бяха продадени за много кратко време.

От 1994 г. производството ни се разширява с внедряване на технология за производство на антени с размери от 120 см до 240 см. През следващите години успешно е стартирано производство на параболични и офсетни антени с размери от 60 до 120 см. Компанията ни придоби пазарни позиции в 15 европейски страни и стана най-големия производител на Балканския полуостров. Дълги години си партнираме успешно с едни от най-големите световни производители на сателитно оборудване и сме техен ексклузивен представител.

От 1999 г. започнахме производство на комуникационни антени, предназначени за изграждане на трасета за безжично пренасяне на данни. Отговаряме на високите изисквания на клиентите си с доставки на качествени комуникационни продукти. През изминалите години екипите ни са изградили и поддържат десетки полета на кабелни и интернет оператори.

В периода 2011-2020 г. успешно реализирахме четири проекта като бенефициент на Европейския фонд за регионално развитие по ОП "Развитие и конкурентоспособност на българската икономика" за технологична модернизация, където всички стари машини и ободурване бяха подменени с нови. Благодарение на това повишхме производствения капацитет с 50%, подобрихме качестово на продукцията и обособихме модерни скадови площи. Притежаваме регистриран на територията на ЕС дизайн на антена и монтажни аксесоари, освен това имаме и регистрирани два собствени бранда Vector и High Gain. Добрите практики, уменията и правилните решения ни утвърдиха като лидер на пазара на DTH продукти. 

Днес, след близо 3 десетилетия работа, твърдим, че сме се надежден партньор в работата си както с телекомуникационните оператори от страната и чужбина, така и с крайните ни клиенти. Ще продължим да насочваме усилията си към непрекъснато подобряване на качеството на продукцията си и поддържане на богат продуктов асортимент, за да задоволим търсенето и да оправдаем гласуваното доверие. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки